Bog & idéMichael Bright

Bøger skrevet af Michael Bright

Læs mere om Michael Bright
1 produkter
1 produkter
T-Rex, læs leg lær
BOEGERTILSTAERKPRIS
T-Rex, læs leg lærMichael Bright
165,96 DKK
Indbundet
(0)
T-Rex, læs leg lær

Mere om Michael Bright

Der er mange bøger skrevet af Michael Bright tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Bright.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "T-Rex, læs leg lær" i serien "Læs, leg, lær" udgivet af Globe - "3D bog om Hajer" i serien "3D-serien" udgivet af Globe

Bøger skrevet af Michael Bright

Michael Bright har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Brights bøger kommer bare som indbundet. Michael Bright bøger er desuden lavet i flere forskellige serier, og de er publiceret af Globe.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Michael Brights "T-Rex, læs leg lær"

Hos Bog & idé er "T-Rex, læs leg lær" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er med i Brights serie "Læs, leg, lær". Det er Globe, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Michael Bright "3D bog om Hajer"

"3D bog om Hajer" er tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er en del af Brights serie "3D-serien". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Globe.
Detaljer
Fulde navn:
Michael Bright