Bog & idéMichael Ehlers

Bøger skrevet af Michael Ehlers

Læs mere om Michael Ehlers
2 produkter
2 produkter
Half Double
Half DoubleMichael Ehlers
369,95 DKK
Paperback
(0)
Half Double
Half Double
BOEGERTILSTAERKPRIS
Half DoubleMichael Ehlers
431,96 DKK
Hæftet
(0)
Half Double

Mere om Michael Ehlers

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Michael Ehlers. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Ehlers' nyeste bøger.
Bøgerne fra Michael Ehlers kan købes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Half Double" udgivet af Djøf Forlag - "Half Double" udgivet af Implement Press - "Half Double" udgivet af Implement Press

Michael Ehlers' bøger

Michael Ehlers har tre bøger online her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Du kan købe Michael Ehlers bøger i flere formater. Bøgerne af Ehlers er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Half Double" af Michael Ehlers

"Half Double" kan købes online som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Djøf Forlag.

Michael Ehlers "Half Double"

"Half Double" kan købes online som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Implement Press, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Michael Ehlers