Bog & idéMichael Frank

Bøger skrevet af Michael Frank

Læs mere om Michael Frank
2 produkter
2 produkter
Den fabelagtige familien Frank
Den fabelagtige familien FrankMichael Frank
189,95 DKK
e-bog
(12)
Den fabelagtige familien Frank
Den fabelagtige familien Frank
STREAM
Den fabelagtige familien FrankMichael Frank
139,95 DKK
Lydbog
(12)
Den fabelagtige familien Frank

Mere om Michael Frank

Vi har hos Bog & idé mange bøger af Michael Frank. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Frank.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Michael Franks bøger kan skaffes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Den fabelagtige familien Frank (storskrift)" i serien "Magnumbøger" udgivet af Lindhardt & Ringhof - "En fabelagtig familie - Forfatterinterview med Michael Frank" udgivet af SAGA Egmont - "Den fabelagtige familien Frank" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Den fabelagtige familien Frank" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Rundt om Zlatan Ibrahimovic" udgivet af Bogkompagniet - "Larsen og Clausen" udgivet af Bogkompagniet - "Rundt om FC Barcelona" udgivet af Bogkompagniet - "Rundt om Manchester United" udgivet af Bogkompagniet - "Den fabelagtige familien Frank" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Rundt om Real Madrid" udgivet af Bogkompagniet - "Larsen og Clausen" udgivet af Bogkompagniet

Mere om Michael Franks bøger

Michael Frank har 11 bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Franks bøger fås i flere formater. Bøgerne af Frank er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Michael Franks "Den fabelagtige familien Frank (storskrift)"

Det er muligt at købe Michael Franks "Den fabelagtige familien Frank (storskrift)" som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden tit have smudsomslag. Bogen er med i Franks serie "Magnumbøger". Det er Lindhardt & Ringhof , der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Michael Frank "En fabelagtig familie - Forfatterinterview med Michael Frank"

Hos Bog & idé er "En fabelagtig familie - Forfatterinterview med Michael Frank" tilgængelig som lydbog. Fordelen ved at have Michael Franks "En fabelagtig familie - Forfatterinterview med Michael Frank" som lydbog er, at du kan lytte til den, uanset om du er derhjemme eller ude af huset. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har afsluttet dit køb. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af SAGA Egmont.
Detaljer
Fulde navn:
Michael Frank