Bog & idéMichael Frost

Bøger skrevet af Michael Frost

Læs mere om Michael Frost
1 produkter
1 produkter
Coaching i perspektiv
BOEGERTILSTAERKPRIS
Coaching i perspektivIrene Oestrich
395,96 DKK
Hæftet
(0)
Coaching i perspektiv

Mere om Michael Frost

Michael Frost har flere forskellige bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Frosts bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Coaching i perspektiv" udgivet af HansReitzels - "Coaching i perspektiv" udgivet af Gyldendal

Bøger af Michael Frost

Du kan bestille to bøger af Michael Frost her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Frosts bøger kommer i flere formater. Bøgerne af Frost er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Michael Frosts "Coaching i perspektiv"

"Coaching i perspektiv" er tilgængelig online som e-bog (pdf-format). Med "Coaching i perspektiv" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af HansReitzels.

Michael Frost "Coaching i perspektiv"

"Coaching i perspektiv" er tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Michael Frost