Bog & idéMichael Irving Jensen

Bøger skrevet af Michael Irving Jensen

Læs mere om Michael Irving Jensen
2 produkter
2 produkter
Hamas i Gazastriben
Hamas i GazastribenMichael Irving Jensen
69,95 DKK
EBOG
(0)
Hamas i Gazastriben
Irak: fra diktatur til demokrati?
Irak. Fra diktatur til demokrati?Michael Irving Jensen
69,95 DKK
EBOG
(0)
Irak. Fra diktatur til demokrati?

Mere om Michael Irving Jensen

Michael Irving Jensen har mange bøger, der kan købes hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Jensens nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Irak. Fra diktatur til demokrati?" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Hamas i Gazastriben" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Arafats Palæstina" udgivet af Odense Universitetsforlag - "Tyrkernes Istanbul" udgivet af Klim - "Syrernes Damaskus" udgivet af Klim - "Ægypternes Cairo " udgivet af Klim

Bøger af Michael Irving Jensen

Du kan finde seks bøger af Michael Irving Jensen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Michael Irving Jensen kan købes i samtlige formater. Jensens bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Michael Irving Jensens "Irak. Fra diktatur til demokrati?"

"Irak. Fra diktatur til demokrati?" kan købes online som ebog. "Irak. Fra diktatur til demokrati?" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er gennemført, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Hamas i Gazastriben" af Michael Irving Jensen

Hos Bog & idé er "Hamas i Gazastriben" tilgængelig som ebog. Hvis du køber "Hamas i Gazastriben" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har færdiggjort dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Michael Irving Jensen