Bog & idéMichael Jarlner

Bøger skrevet af Michael Jarlner

Læs mere om Michael Jarlner
3 produkter
3 produkter
Overvågning på arbejdspladsen
Overvågning på arbejdspladsenMichael Jarlner & Kim Escherich
299,95 DKK
Hæftet
(1)
Overvågning på arbejdspladsen
Fra velfærdsstat til overvågningsstat
Fra velfærdsstat til overvågningsstatMichael Jarlner
249,95 DKK
EBOG
(5)
Fra velfærdsstat til overvågningsstat
Overvågning på arbejdspladsen
Overvågning på arbejdspladsenMichael Jarlner
309,95 DKK
EBOG
(1)
Overvågning på arbejdspladsen

Mere om Michael Jarlner

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Michael Jarlner. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bøger fra Jarlner.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fra velfærdsstat til overvågningsstat" udgivet af Djøf Forlag - "Islam i Danmark" udgivet af Gyldendal - "Grænser for Gud" udgivet af Gyldendal

Michael Jarlners bøger

Michael Jarlner har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Jarlners bøger fås kun som hæftet. Bøgerne af Jarlner er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Michael Jarlners "Fra velfærdsstat til overvågningsstat"

Det er muligt at købe Michael Jarlners "Fra velfærdsstat til overvågningsstat" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Djøf Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Islam i Danmark" af Michael Jarlner

Hos Bog & idé er "Islam i Danmark" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Michael Jarlner