Bog & idéMichael Jørgensen

Bøger skrevet af Michael Jørgensen

Læs mere om Michael Jørgensen
1 produkter
1 produkter
MAT Grundforløb - stx
BOEGERTILSTAERKPRIS
MAT Grundforløb - stxMichael Jørgensen
233,96 DKK
Hæftet
(0)
MAT Grundforløb - stx

Mere om Michael Jørgensen

Der findes forskellige bøger af Michael Jørgensen tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste udgivelser fra Jørgensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "MAT Grundforløb - stx" udgivet af Systime - "Pædagoger og lærere i skolen" i serien "Undervisning og læring" udgivet af Dafolo - "Færdigheder i læsning, regning og problemløsning med IT i Danmark" udgivet af SFI - Det Nationale Forskningscenter for Velfærd - "Færdigheder i læsning, regning og problemløsning med IT i Danmark" udgivet af SFI - Det Nationale Forskningscenter for Velfærd - "Praktisk behandling af straffesager" udgivet af Thomson Reuters

Michael Jørgensens bøger

Du kan bestille fem bøger af Michael Jørgensen her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Jørgensens bøger kommer i forskellige formater. Bøgerne af Jørgensen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"MAT Grundforløb - stx" af Michael Jørgensen

Hos Bog & idé er "MAT Grundforløb - stx" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Systime, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Pædagoger og lærere i skolen" af Michael Jørgensen

"Pædagoger og lærere i skolen" er tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Bogen er en del af Jørgensens serie "Undervisning og læring". Det er Dafolo, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Michael Jørgensen