Bog & idéMichael Kræmmer

Bøger skrevet af Michael Kræmmer

Læs mere om Michael Kræmmer
4 produkter
4 produkter
Den hvide klan
Den hvide klanMichael Kræmmer
129,95 DKK
EBOG
(0)
Den hvide klan
Kongemordernes slægt
Kongemordernes slægtMichael Kræmmer
129,95 DKK
EBOG
(0)
Kongemordernes slægt
Byen ved Borgen
Byen ved BorgenMichael Kræmmer
249,95 DKK
Paperback
(0)
Byen ved Borgen
Change & Effect
Change & EffectMichael Kræmmer
369,95 DKK
Indbundet
(0)
Change & Effect

Mere om Michael Kræmmer

Der findes mange bøger skrevet af Michael Kræmmer til salg online hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Kræmmers seneste bøger.
Bøgerne fra Michael Kræmmer kan skaffes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Kongemordernes slægt" udgivet af Hansen & Jespersen - "Sølv, guld og penninge" udgivet af Tancredi - "Kongemordernes slægt" udgivet af Tancredi - "Den hvide klan" udgivet af Tancredi - "Konrad - den kække gulerod" udgivet af Tancredi - "Den hvide klan" udgivet af Tancredi - "Kongemordernes slægt" udgivet af Tancredi - "Change & Effect" udgivet af Implement Press

Bøger skrevet af Michael Kræmmer

Michael Kræmmer har otte bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Michael Kræmmer fås i forskellige formater. Kræmmers bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Michael Kræmmers "Kongemordernes slægt"

Hos Bog & idé er "Kongemordernes slægt" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Hansen & Jespersen.

Michael Kræmmer "Sølv, guld og penninge"

Det er muligt at købe Michael Kræmmers "Sølv, guld og penninge" som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, eksempelvis ud og rejse. Det er Tancredi, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Michael Kræmmer