Bog & idéMichael Krogsgaard

Bøger skrevet af Michael Krogsgaard

Læs mere om Michael Krogsgaard
2 produkter
2 produkter
Kirurgi i akutmodtagelse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kirurgi i akutmodtagelseMartin Døssing
251,96 DKK
Hæftet
(0)
Kirurgi i akutmodtagelse
Ortopædkirurgi
BOEGERTILSTAERKPRIS
OrtopædkirurgiPeter Muus
512,96 DKK
Indbundet
(0)
Ortopædkirurgi

Mere om Michael Krogsgaard

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Michael Krogsgaard. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Krogsgaard.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Georg Jensen 150 år" udgivet af Historisk-topografisk Selskab for Lyngby-Taarbæk Kommune - "Ortopædkirurgi" udgivet af Gyldendal - "Idrætsskadebogen" udgivet af FADL

Bøger af Michael Krogsgaard

Du kan bestille tre bøger af Michael Krogsgaard her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Michael Krogsgaard kan købes i udvalgte formater. Krogsgaards bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Georg Jensen 150 år" af Michael Krogsgaard

Hos Bog & idé er "Georg Jensen 150 år" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Historisk-topografisk Selskab for Lyngby-Taarbæk Kommune, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Ortopædkirurgi" af Michael Krogsgaard

Hos Bog & idé er "Ortopædkirurgi" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Michael Krogsgaard