Bog & idéMichael Ledwidge

Bøger skrevet af Michael Ledwidge

Læs mere om Michael Ledwidge
5 produkter
5 produkter
Sjortarinn
SjortarinnMichael Ledwidge
59,95 DKK
EBOG
(0)
Sjortarinn
Zoo
ZooJames Patterson
89,95 DKK
Lydbog
(0)
Zoo
De affaire
De affaireMichael Ledwidge
89,95 DKK
Lydbog
(0)
De affaire
Feluleikur
FeluleikurMichael Ledwidge
59,95 DKK
Lydbog
(0)
Feluleikur
Sjortarinn
SjortarinnMichael Ledwidge
59,95 DKK
Lydbog
(0)
Sjortarinn

Mere om Michael Ledwidge

Vi har hos Bog & idé flere bøger af Michael Ledwidge. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Ledwidge.
Bøgerne fra Michael Ledwidge udbydes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Affæren" udgivet af Saga - "Bullseye" udgivet af Arrow Books

Bøger skrevet af Michael Ledwidge

Der er to tilgængelige bøger af Michael Ledwidge hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Michael Ledwidge kommer i forskellige formater. Ledwidges bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Michael Ledwidges "Affæren"

Det er muligt at købe Michael Ledwidges "Affæren" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Saga.

"Bullseye" af Michael Ledwidge

Det er muligt at købe Michael Ledwidges "Bullseye" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Arrow Books, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Michael Ledwidge