Bog & idéMichael Moritz

Bøger skrevet af Michael Moritz

Læs mere om Michael Moritz
2 produkter
2 produkter
Ledelse - Erfaringer fra mit liv og mine år i Manchester United
Ledelse - Erfaringer fra mit liv og mine år i Manchester UnitedAlex Ferguson
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Ledelse - Erfaringer fra mit liv og mine år i Manchester United
Liderazgo
LiderazgoMichael Moritz
109,95 DKK
Lydbog
(0)
Liderazgo

Mere om Michael Moritz

Der findes mange bøger af Michael Moritz på den digitale boghylde hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Moritz' nyeste udgivelser.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Michael Moritz' bøger tilbydes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Ledelse - Erfaringer fra mit liv og mine år i Manchester United" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Respekt" udgivet af Gyldendal - "Ledelse - Erfaringer fra mit liv og mine år i Manchester United" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Respekt" i serien "Gyldendal paperback" udgivet af Gyldendal - "Liv & levelse" udgivet af Gyldendal - "Leading" udgivet af Hodder & Stoughton - "Tina Kiberg" udgivet af Gyldendal

Mere om Michael Moritz' bøger

Der er syv tilgængelige udgivelser af Michael Moritz hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Du kan finde Michael Moritz bøger i et udvalg af formater. Moritz har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Ledelse - Erfaringer fra mit liv og mine år i Manchester United" af Michael Moritz

Hos Bog & idé er "Ledelse - Erfaringer fra mit liv og mine år i Manchester United" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.

"Respekt" af Michael Moritz

Det er muligt at købe Michael Moritz' "Respekt" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Michael Moritz