Bog & idéMichael Ochs

Bøger skrevet af Michael Ochs

Læs mere om Michael Ochs
1 produkter
1 produkter
1000 Record Covers
1000 Record CoversMichael Ochs
219,95 DKK
Indbundet
(0)
1000 Record Covers

Mere om Michael Ochs

Der er bare én bog af Michael Ochs tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "1000 Record Covers". Det er Taschen, der har publiceret den på engelsk.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Michael Ochs' "1000 Record Covers"

Hos Bog & idé er "1000 Record Covers" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen kan købes online hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Taschen.

Endnu en af Michael Ochs fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Michael Ochs