Bog & idéMichael Pierce

Bøger skrevet af Michael Pierce

Læs mere om Michael Pierce
2 produkter
2 produkter
Communicate
CommunicateMichael Pierce
219,95 DKK
EBOG
(0)
Communicate
Building English
BOEGERTILSTAERKPRIS
Building EnglishMichael Pierce
395,96 DKK
Hæftet
(0)
Building English

Mere om Michael Pierce

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Michael Pierce. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Pierce.
Bøgerne fra Michael Pierce tilbydes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Communicate" udgivet af Academica - "Communicate" udgivet af Gyldendal - "Building English" udgivet af Gyldendal - "Active Business Communication" udgivet af Systime

Bøger af Michael Pierce

Michael Pierce har fire bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Michael Pierce kommer i udvalgte formater. Bøgerne af Pierce er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Communicate" af Michael Pierce

Det er muligt at købe Michael Pierces "Communicate" som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Communicate" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Academica, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på engelsk.

Michael Pierce "Communicate"

"Communicate" findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Michael Pierce