Bog & idéMichael Pontoppidan Lund

Bøger skrevet af Michael Pontoppidan Lund

Læs mere om Michael Pontoppidan Lund
1 produkter
1 produkter
Den kinesiske materia medica
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den kinesiske materia medicaMichael Pontoppidan Lund
899,96 DKK
Indbundet
(0)
Den kinesiske materia medica

Mere om Michael Pontoppidan Lund

Hos Bog & idé kan du blot bestille en enkelt bog af Michael Pontoppidan Lund. Bogen hedder "Den kinesiske materia medica". Det er Klitrosen, der har publiceret den på dansk.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Den kinesiske materia medica" af Michael Pontoppidan Lund

Det er muligt at købe Michael Pontoppidan Lunds "Den kinesiske materia medica" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Klitrosen.

Endnu en af Michael Pontoppidan Lund skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Michael Pontoppidan Lund