Bog & idéMichael René Kristiansson

Bøger skrevet af Michael René Kristiansson

Læs mere om Michael René Kristiansson
2 produkter
2 produkter
Entreprenør - proces - projekt
BOEGERTILSTAERKPRIS
Entreprenør - proces - projektMichael René Kristiansson
224,96 DKK
Hæftet
(0)
Entreprenør - proces - projekt
Fra ide til virkelighed
BOEGERTILSTAERKPRIS
Fra ide til virkelighedSøren Backer Lindgreen
404,96 DKK
Hæftet
(0)
Fra ide til virkelighed

Mere om Michael René Kristiansson

Her hos Bog & idé finder du et bredt udbud af bøger af Michael René Kristiansson. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Kristiansson.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fra idé til virkelighed" udgivet af Gyldendal - "Entreprenør - proces - projekt" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Michael René Kristiansson

Michael René Kristiansson har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Kristianssons bøger fås blot som hæftet. Bøgerne af Kristiansson er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: Gyldendal.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Fra idé til virkelighed" af Michael René Kristiansson

"Fra idé til virkelighed" er tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Michael René Kristiansson "Entreprenør - proces - projekt"

Hos Bog & idé er "Entreprenør - proces - projekt" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Michael René Kristiansson