Bog & idéMichael Skjoldborg

Bøger skrevet af Michael Skjoldborg

Læs mere om Michael Skjoldborg
2 produkter
2 produkter
Kemohjerne
BOEGERTILSTAERKPRIS
KemohjerneMichael Skjoldborg
132,76 DKK
Hæftet
(2)
Kemohjerne
Kemohjerne
KemohjerneMichael Skjoldborg
99,95 DKK
EBOG
(2)
Kemohjerne

Mere om Michael Skjoldborg

Michael Skjoldborg har en del bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bøger fra Skjoldborg.
Bøgerne fra Michael Skjoldborg findes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Multimedia grammatik deutsch " udgivet af Systime - "Kurz und gut" udgivet af Systime

Bøger skrevet af Michael Skjoldborg

Du kan finde to bøger af Michael Skjoldborg her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Skjoldborg fås blot som hæftet. Skjoldborgs bøger er desuden publiceret i en serie, og så er bøgerne publiceret af Systime.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Michael Skjoldborgs "Multimedia grammatik deutsch "

"Multimedia grammatik deutsch " kan købes som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Systime.

"Kurz und gut" af Michael Skjoldborg

Det er muligt at købe Michael Skjoldborgs "Kurz und gut" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Systime, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på tysk.
Detaljer
Fulde navn:
Michael Skjoldborg