Bog & idéMichael Sommers

Bøger skrevet af Michael Sommers

Læs mere om Michael Sommers
1 produkter
1 produkter
Brazil
BrazilMichael Sommers
299,95 DKK
HÆFTET
(0)
Brazil

Mere om Michael Sommers

Der er forskellige bøger af Michael Sommers til salg her hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Sommers' seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Brazil, Moon Handbooks" udgivet af Avalon Travel Publishing - "Brazil" i serien "Moon Handbooks" udgivet af Avalon Travel Publishing - "Salvador & Bahia Spotlight " i serien "Moon Spotlight" udgivet af Avalon Travel Publishing

Bøger skrevet af Michael Sommers

Du kan finde tre bøger af Michael Sommers her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Sommers' bøger kommer i flere formater. Derudover er bøgerne fra Sommers opdelt i serier, og så er bøgerne udgivet af Avalon Travel Publishing.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Brazil, Moon Handbooks" af Michael Sommers

Glæd dig til at læse denne fantastiske bog fra Michael Sommers. Bogen kan købes online hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Avalon Travel Publishing.

"Brazil" af Michael Sommers

Hos Bog & idé er "Brazil" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i serien "Moon Handbooks". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Avalon Travel Publishing.
Detaljer
Fulde navn:
Michael Sommers