Bog & idéMichael Thygesen

Bøger skrevet af Michael Thygesen

Læs mere om Michael Thygesen
1 produkter
1 produkter
Små danske motorcykler
BOEGERTILSTAERKPRIS
Små danske motorcyklerMichael Thygesen
190,86 DKK
Indbundet
(0)
Små danske motorcykler

Mere om Michael Thygesen

Der er kun én bog af Michael Thygesen tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Små danske motorcykler". Det er Classic, der har publiceret den på dansk.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Små danske motorcykler" af Michael Thygesen

Hos Bog & idé er "Små danske motorcykler" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Classic.

Dette er en også en skøn bog fra Thygesen, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Michael Thygesen