Bog & idéMichael Uljens

Bøger skrevet af Michael Uljens

Læs mere om Michael Uljens
3 produkter
3 produkter
Pædagogiske tænkere
Pædagogiske tænkereMichael Uljens
299,95 DKK
Bog
(1)
Pædagogiske tænkere
Fremtidsparat?
BOEGERTILSTAERKPRIS
Fremtidsparat?Michael Uljens
404,96 DKK
Hæftet
(1)
Fremtidsparat?
Empirisk dannelsesforskning
BOEGERTILSTAERKPRIS
Empirisk dannelsesforskningMichael Uljens
269,96 DKK
Bog
(2)
Empirisk dannelsesforskning

Mere om Michael Uljens

Der findes flere forskellige bøger fra Michael Uljens tilgængelig online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Uljens s bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Pædagogisk ledelse og uddannelsesreform – en ikke-affirmativ pædagogik " i serien "Artikel fra Kognition & Pædagogik" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Pædagogiske tænkere" udgivet af Gyldendal - "Fremtidsparat?" udgivet af Gyldendal - "Empirisk dannelsesforskning" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Michael Uljens

Michael Uljens har fire bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan købe Michael Uljens bøger i udvalgte formater. Uljens s bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Pædagogisk ledelse og uddannelsesreform – en ikke-affirmativ pædagogik " af Michael Uljens

"Pædagogisk ledelse og uddannelsesreform – en ikke-affirmativ pædagogik " er tilgængelig som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Pædagogisk ledelse og uddannelsesreform – en ikke-affirmativ pædagogik " fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er en del af Uljens s serie "Artikel fra Kognition & Pædagogik". Det er Dansk Psykologisk Forlag A/S, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Michael Uljens "Pædagogiske tænkere"

Det er muligt at købe Michael Uljens' "Pædagogiske tænkere" som bog. Dette er en også en fantastisk bog fra Uljens , som du godt kan glæde dig til at nyde. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Michael Uljens