Bog & idéMichail Lermontov

Bøger skrevet af Michail Lermontov

Læs mere om Michail Lermontov
1 produkter
1 produkter
Vor tids helt Asjik-Kerib Shtoss Sasjas barndom
Vor tids heltMikhail Lermontov
99,95 DKK
EBOG
(0)
Vor tids helt

Mere om Michail Lermontov

Hvis du mangler en bog fra Michail Lermontov, ser du et stort udbud tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Lermontov.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Michail Lermontovs bøger kan skaffes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Vor tids helt" i serien "Verdens klassikere" udgivet af Rosenkilde - "Taman" i serien "Easy readers¤Legkoe tjtenie¤Classic" udgivet af Easy Readers - "Dæmonen " i serien "Russisk romantik" udgivet af Hovedland - "Vor tids helt Asjik-Kerib Shtoss Sasjas barndom" udgivet af eBibliotek 1800 - "Taman´" i serien "Easy readers" udgivet af Grafisk Forlag

Bøger skrevet af Michail Lermontov

Der er fem tilgængelige bøger af Michail Lermontov hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Du kan købe Michail Lermontov bøger i samtlige formater. Lermontov har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Michail Lermontovs "Vor tids helt"

Hos Bog & idé er "Vor tids helt" tilgængelig som ebog. Med "Vor tids helt" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter fuldendt køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er med i Lermontovs serie "Verdens klassikere". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Rosenkilde.

Michail Lermontov "Taman"

Det er muligt at købe Michail Lermontovs "Taman" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "Easy readers¤Legkoe tjtenie¤Classic". Det er Easy Readers, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på rus.
Detaljer
Fulde navn:
Michail Lermontov