Bog & idéMichala Merete Eich

Bøger skrevet af Michala Merete Eich

Læs mere om Michala Merete Eich
1 produkter
1 produkter
Klinikpersonale i almen praksis - en basisbog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klinikpersonale i almen praksis - en basisbogBenny Ehrenreich
269,96 DKK
Indbundet
(0)
Klinikpersonale i almen praksis - en basisbog

Mere om Michala Merete Eich

Der findes flere bøger skrevet af Michala Merete Eich tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Eich.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Klinikpersonale i almen praksis - en basisbog" udgivet af Munksgaard - "Klinikpersonale i almen praksis - en basisbog" udgivet af Gyldendal

Michala Merete Eichs bøger

Du kan finde to bøger af Michala Merete Eich her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan bestille Michala Merete Eich bøger i flere formater. Eichs bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Michala Merete Eichs "Klinikpersonale i almen praksis - en basisbog"

Hos Bog & idé er "Klinikpersonale i almen praksis - en basisbog" tilgængelig som e-bog (pdf-format). Det vil sige, at du kan læse "Klinikpersonale i almen praksis - en basisbog" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Munksgaard, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Klinikpersonale i almen praksis - en basisbog" af Michala Merete Eich

Det er muligt at købe Michala Merete Eichs "Klinikpersonale i almen praksis - en basisbog" som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også typisk have smudsomslag. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Michala Merete Eich