Bog & idéMichel Marcussen

Bøger skrevet af Michel Marcussen

Læs mere om Michel Marcussen
2 produkter
2 produkter
Sort kaffe & hvide sokker
Sort kaffe & hvide sokkerJesper Worre
199,95 DKK
Hardback
(3)
Sort kaffe & hvide sokker
Sort kaffe & hvide sokker
Sort kaffe og hvide sokkerJesper Worre
149,95 DKK
EBOG
(3)
Sort kaffe og hvide sokker

Mere om Michel Marcussen

Michel Marcussen har forskellige bøger, der er til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bogudgivelser fra Marcussen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sort kaffe & hvide sokker" i serien "Sort kaffe og hvide sokker" udgivet af Politikens Forlag - "Sort kaffe & hvide sokker" i serien "Sort kaffe og hvide sokker" udgivet af Politikens Forlag - "Sort kaffe & hvide sokker " i serien "Sort kaffe og hvide sokker" udgivet af Politikens Forlag

Bøger skrevet af Michel Marcussen

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Michel Marcussen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Marcussens bøger fås i et udvalg af formater. Marcussens bøger er desuden lavet i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Politikens Forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Michel Marcussens "Sort kaffe & hvide sokker"

Det er muligt at købe Michel Marcussens "Sort kaffe & hvide sokker" som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen er med i serien "Sort kaffe og hvide sokker". Det er Politikens Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Michel Marcussen "Sort kaffe & hvide sokker"

Hos Bog & idé er "Sort kaffe & hvide sokker" tilgængelig som ebog. Hvis du køber "Sort kaffe & hvide sokker" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har gennemført dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er en del af Marcussens serie "Sort kaffe og hvide sokker". Det er Politikens Forlag, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Michel Marcussen