Bog & idéMichel Serres

Bøger skrevet af Michel Serres

Læs mere om Michel Serres
2 produkter
2 produkter
Krisetider
KrisetiderMichel Serres
179,95 DKK
Paperback
(1)
Krisetider
Krisetider
KrisetiderMichel Serres
129,95 DKK
EBOG
(1)
Krisetider

Mere om Michel Serres

Michel Serres har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Genese". Det er Gyldendal, der har udgivet den på dansk. "Genese" er desuden udgivet i serien "Moderne tænkere".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Michel Serres' "Genese"

Det er muligt at købe Michel Serres' "Genese" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i serien "Moderne tænkere". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Endnu en af Michel Serres skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Michel Serres