Bog & idéMichell Lui Kowal

Bøger skrevet af Michell Lui Kowal

Læs mere om Michell Lui Kowal
1 produkter
1 produkter
Atlas over bevægeapparatet
Atlas over bevægeapparatetMichell Lui Kowal
399,95 DKK
Hardback
(0)
Atlas over bevægeapparatet

Mere om Michell Lui Kowal

Michell Lui Kowal har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Atlas over bevægeapparatet". Den er publiceret af FADL´s Forlag på dansk.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Michell Lui Kowals "Atlas over bevægeapparatet"

"Atlas over bevægeapparatet" findes på den digitale boghylde som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af FADL´s Forlag.

Dette er en også en fantastisk bog fra Kowal, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Michell Lui Kowal