Bog & idéMichelle Ernst

Bøger skrevet af Michelle Ernst

Læs mere om Michelle Ernst
2 produkter
2 produkter
Kærlighed & Klamydia
Kærlighed & KlamydiaMichelle Ernst
139,95 DKK
EBOG
(0)
Kærlighed & Klamydia
Kærlighed & Klamydia
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kærlighed & KlamydiaMichelle Ernst
165,96 DKK
Paperback
(0)
Kærlighed & Klamydia

Mere om Michelle Ernst

Her hos Bog & idé finder du et bredt sortiment af bøger skrevet af Michelle Ernst. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bogudgivelser fra Ernst.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kærlighed & Klamydia" udgivet af Books on Demand - "Kærlighed & Klamydia" udgivet af Books on Demand

Bøger af Michelle Ernst

Der er to tilgængelige udgivelser af Michelle Ernst hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Michelle Ernst kommer i forskellige formater. Ernsts bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af Books on Demand.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Michelle Ernsts "Kærlighed & Klamydia"

Det er muligt at købe Michelle Ernsts "Kærlighed & Klamydia" som ebog. "Kærlighed & Klamydia" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er gennemført, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er Books on Demand, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Kærlighed & Klamydia" af Michelle Ernst

Det er muligt at købe Michelle Ernsts "Kærlighed & Klamydia" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Books on Demand, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Michelle Ernst