Bog & idéMie Femø Nielsen (red.)

Bøger skrevet af Mie Femø Nielsen (red.)

Læs mere om Mie Femø Nielsen (red.)
3 produkter
3 produkter
Kommunikation i internationale virksomheder 2
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kommunikation i internationale virksomheder 2Brian L. Due (red.)
350,96 DKK
Paperback
(0)
Kommunikation i internationale virksomheder 2
Kommunikation i internationale virksomheder 1-2
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kommunikation i internationale virksomheder 1-2Thomas L.W. Toft (red.)
566,96 DKK
Paperback
(0)
Kommunikation i internationale virksomheder 1-2
Kommunikation i internationale virksomheder 1
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kommunikation i internationale virksomheder 1Brian L. Due (red.)
350,96 DKK
Paperback
(0)
Kommunikation i internationale virksomheder 1

Mere om Mie Femø Nielsen (red.)

Mie Femø Nielsen (red.) har flere bøger, der kan købes online hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de seneste af -s udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kommunikation i internationale virksomheder 2" udgivet af Samfundslitteratur - "Kommunikation i internationale virksomheder" udgivet af Samfundslitteratur - "Kommunikation i internationale virksomheder" udgivet af Samfundslitteratur

Bøger af Mie Femø Nielsen (red.)

Der er tre tilgængelige bøger af Mie Femø Nielsen (red.) hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan kun købe -s bøger som paperback. Bøgerne af - er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af Samfundslitteratur.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Kommunikation i internationale virksomheder 2" af Mie Femø Nielsen (red.)

Hos Bog & idé er "Kommunikation i internationale virksomheder 2" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Samfundslitteratur.

Mie Femø Nielsen (red.) "Kommunikation i internationale virksomheder"

Hos Bog & idé er "Kommunikation i internationale virksomheder" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Det er Samfundslitteratur, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mie Femø Nielsen (red.)