Bog & idéMikael Bøgh Rasmussen

Bøger skrevet af Mikael Bøgh Rasmussen

Læs mere om Mikael Bøgh Rasmussen
2 produkter
2 produkter
Melchior Lorck
Melchior LorckMikael Bøgh Rasmussen
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Melchior Lorck
German Drawings
German DrawingsMikael Bøgh Rasmussen
199,95 DKK
Indbundet
(0)
German Drawings

Mere om Mikael Bøgh Rasmussen

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Mikael Bøgh Rasmussen. På listen nedenfor har du Bøgh Rasmussens seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Melchior Lorck V" udgivet af Forlaget Vandkunsten - "Melchior Lorck Biography and primary sources" udgivet af Royal Library¤Vandkunsten - "German Drawings" udgivet af SMK Forlag

Mikael Bøgh Rasmussens bøger

Mikael Bøgh Rasmussen har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Mikael Bøgh Rasmussen kan købes i samtlige formater. Bøgh Rasmussens bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Melchior Lorck V" af Mikael Bøgh Rasmussen

"Melchior Lorck V" er tilgængelig som lærredsindbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen kan købes online hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Forlaget Vandkunsten.

Mikael Bøgh Rasmussen "Melchior Lorck Biography and primary sources"

Dette er en også en fantastisk bog fra Bøgh Rasmussen, som du godt kan glæde dig til at læse. Det er Royal Library¤Vandkunsten, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Mikael Bøgh Rasmussen