Bog & idéMikael Børsting

Bøger skrevet af Mikael Børsting

Læs mere om Mikael Børsting
1 produkter
1 produkter
Svend - En Biografi
STREAM
Svend - En BiografiMikael Børsting
119,95 DKK
Lydbog
(0)
Svend - En Biografi

Mere om Mikael Børsting

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger fra Mikael Børsting. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Børsting.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Haarder - En biografi" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Svend - En Biografi" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Bøger af Mikael Børsting

Der er to tilgængelige udgivelser af Mikael Børsting hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Børstings bøger fås kun som lydbog. Bøgerne af Børsting er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: Lindhardt og Ringhof.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Mikael Børstings "Haarder - En biografi"

Det er muligt at købe Mikael Børstings "Haarder - En biografi" som lydbog. Med Mikael Børstings "Haarder - En biografi" som lydbog kan du høre bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din smartphone som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Mikael Børsting "Svend - En Biografi"

Hos Bog & idé er "Svend - En Biografi" tilgængelig som lydbog. Fordelen ved at have Mikael Børstings "Svend - En Biografi" som lydbog er, at du kan høre den, uanset om du er derhjemme eller ude af huset. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har færdiggjort dit køb. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Mikael Børsting