Bog & idéMikael Carleheden

Bøger skrevet af Mikael Carleheden

Læs mere om Mikael Carleheden
2 produkter
2 produkter
Klassisk og moderne samfundsteori
Klassisk og moderne samfundsteoriNinna Nyberg Sørensen
819,95 DKK
Indbundet
(1)
Klassisk og moderne samfundsteori
Det epidemiske samfund
BOEGERTILSTAERKPRIS
Det epidemiske samfundClaus D. Hansen
314,96 DKK
Hæftet
(1)
Det epidemiske samfund

Mere om Mikael Carleheden

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger skrevet af Mikael Carleheden. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Carlehedens nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Det epidemiske samfund" udgivet af Gyldendal - "Klassisk og moderne samfundsteori" udgivet af Gyldendal - "Om Bauman" udgivet af HansReitzels

Bøger af Mikael Carleheden

Mikael Carleheden har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Carlehedens bøger kommer i et udvalg af formater. Bøgerne af Carleheden er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Mikael Carlehedens "Det epidemiske samfund"

"Det epidemiske samfund" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Mikael Carleheden "Klassisk og moderne samfundsteori"

Hos Bog & idé er "Klassisk og moderne samfundsteori" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også typisk have smudsomslag. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mikael Carleheden