Bog & idéMikael Hørup

Bøger skrevet af Mikael Hørup

Læs mere om Mikael Hørup
1 produkter
1 produkter
Fødder & Fodterapeuter
BOEGERTILSTAERKPRIS
Fødder & FodterapeuterTina Rønhøj
125,96 DKK
Indbundet
(0)
Fødder & Fodterapeuter

Mere om Mikael Hørup

Du kan kun finde en enkelt bog af Mikael Hørup her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Fødder & Fodterapeuter". Den er udgivet af Danske Fodterapeuter på dansk.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Mikael Hørups "Fødder & Fodterapeuter"

Hos Bog & idé er "Fødder & Fodterapeuter" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Danske Fodterapeuter.

Endnu en af Mikael Hørup skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Mikael Hørup