Bog & idéMikael Jensen

Bøger skrevet af Mikael Jensen

Læs mere om Mikael Jensen
2 produkter
2 produkter
Klinisk nuklearmedicin
Klinisk nuklearmedicinIan Law
479,95 DKK
Hæftet
(0)
Klinisk nuklearmedicin
Læringens fundamenter
Læringens fundamenterMikael Jensen
219,95 DKK
EBOG
(1)
Læringens fundamenter

Mere om Mikael Jensen

Hvis du leder efter en bog af Mikael Jensen, kan du vælge i mellem et stort udvalg til salg hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Jensens nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Læringens fundamenter" i serien "Lærerens grundfaglighed" udgivet af Klim - "Læringens fundamenter" udgivet af Klim

Bøger skrevet af Mikael Jensen

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Mikael Jensen hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Jensens bøger kommer i forskellige formater. Bøgerne af Jensen er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: Klim.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Mikael Jensens "Læringens fundamenter"

"Læringens fundamenter" kan købes som ebog. Med "Læringens fundamenter" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter gennemført køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er en del af serien "Lærerens grundfaglighed". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Klim.

"Læringens fundamenter" af Mikael Jensen

Det er muligt at købe Mikael Jensens "Læringens fundamenter" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Klim.
Detaljer
Fulde navn:
Mikael Jensen