Bog & idéMikael Rask Madsen

Bøger skrevet af Mikael Rask Madsen

Læs mere om Mikael Rask Madsen
4 produkter
4 produkter
Retssociologi
RetssociologiLouise Victoria Johansen
829,95 DKK
Indbundet
(0)
Retssociologi
De juridiske metoder
De juridiske metoderMikael Rask Madsen
429,95 DKK
Hæftet
(0)
De juridiske metoder
En ny sociologi for et nyt samfund
BOEGERTILSTAERKPRIS
En ny sociologi for et nyt samfundBruno Latour
404,96 DKK
Hæftet
(0)
En ny sociologi for et nyt samfund
Public Law
BOEGERTILSTAERKPRIS
Public LawPeter Munk Christiansen
539,96 DKK
Hæftet
(0)
Public Law

Mere om Mikael Rask Madsen

Hvis du er på jagt efter en bog skrevet af Mikael Rask Madsen, finder du et bredt udbud tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Madsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "De juridiske metoder" udgivet af Gyldendal - "Retssociologi" udgivet af Gyldendal - "Menneskerettighedsdomstolen" udgivet af Thomson Reuters

Bøger af Mikael Rask Madsen

Mikael Rask Madsen har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Mikael Rask Madsen kommer i udvalgte formater. Madsens bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Mikael Rask Madsens "De juridiske metoder"

Hos Bog & idé er "De juridiske metoder" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Retssociologi" af Mikael Rask Madsen

Hos Bog & idé er "Retssociologi" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mikael Rask Madsen