Bog & idéMikael Rørth

Bøger skrevet af Mikael Rørth

Læs mere om Mikael Rørth
8 produkter
8 produkter
Medicinsk Kompendium 19. udgave
BOEGERTILSTAERKPRIS
Medicinsk Kompendium 19. udgaveKarin Armbruster
2429,96 DKK
Indbundet
(0)
Medicinsk Kompendium 19. udgave
Kræftsygepleje
KræftsygeplejeKaren Trier
479,95 DKK
Hæftet
(0)
Kræftsygepleje
Sygdomslære
SygdomslæreNina Skavlan Godtfredsen
829,95 DKK
Bog
(0)
Sygdomslære
Basisbog i sygdomslære
BOEGERTILSTAERKPRIS
Basisbog i sygdomslæreMarie Seibæk
719,96 DKK
Indbundet
(0)
Basisbog i sygdomslære
Klinisk onkologi
Klinisk onkologiJørn Herrstedt
509,95 DKK
Indbundet
(0)
Klinisk onkologi
Du skal ikke dø på mandag
STREAM
Du skal ikke dø på mandagMikael Rørth
129,95 DKK
Lydbog
(1)
Du skal ikke dø på mandag
Klinisk Ordbog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klinisk OrdbogIb Chr. Bygbjerg
449,96 DKK
Indbundet
(0)
Klinisk Ordbog
Du skal ikke dø på mandag
Du skal ikke dø på mandagMikael Rørth
169,95 DKK
EBOG
(0)
Du skal ikke dø på mandag

Mere om Mikael Rørth

Der findes mange bøger fra Mikael Rørth online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Rørth.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kræftsygepleje" udgivet af Gyldendal - "Klinisk onkologi" udgivet af Gyldendal - "Sygdomslære" udgivet af Gyldendal - "Medicinsk Kompendium 19. udgave" udgivet af Gyldendal - "Du skal ikke dø på mandag" udgivet af People's - "Du skal ikke dø på mandag" udgivet af People's - "Du skal ikke dø på mandag" udgivet af People’sPress - "Basisbog i medicin og kirurgi" udgivet af - - "Basisbog i sygdomslære" udgivet af Gyldendal - "Klinisk onkologi" udgivet af Munksgaard - "Kræftsygepleje" udgivet af Gyldendal - "Basisbog i sygdomslære" udgivet af Gyldendal - "Klinisk Ordbog" udgivet af Gyldendal - "Behandling og pleje af patienter med kræftsygdomme" i serien "Lærebog for sygeplejestuderende" udgivet af Gyldendal

Bøger af Mikael Rørth

Mikael Rørth har 14 bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan bestille Mikael Rørth bøger i flere formater. Rørth har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Kræftsygepleje" af Mikael Rørth

Hos Bog & idé er "Kræftsygepleje" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Mikael Rørth "Klinisk onkologi"

Det er muligt at købe Mikael Rørths "Klinisk onkologi" som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mikael Rørth