Bog & idéMikael Thastum

Bøger skrevet af Mikael Thastum

Læs mere om Mikael Thastum
4 produkter
4 produkter
Børn og angst
BOEGERTILSTAERKPRIS
Børn og angstSigne M. Schneevoigt Matthiesen
242,96 DKK
Hæftet
(0)
Børn og angst
Kognitiv adfærdsterapi med børn, unge og familier
Kognitiv adfærdsterapi med børn, unge og familierHjalti Jonsson
599,95 DKK
Indbundet
(0)
Kognitiv adfærdsterapi med børn, unge og familier
Angst hos børn
BOEGERTILSTAERKPRIS
Angst hos børnMikael Julius Sømhovd
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Angst hos børn
Klinisk sundhedspsykologi
Klinisk sundhedspsykologiErik Friis-Hasché
539,95 DKK
Hæftet
(0)
Klinisk sundhedspsykologi

Mere om Mikael Thastum

Her hos Bog & idé ser du et stort udbud af bøger af Mikael Thastum. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Thastum.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Skolens fraværende børn" i serien "Undervisning og læring" udgivet af Dafolo Forlag - "Klinisk sundhedspsykologi" udgivet af HansReitzels - "Kognitiv adfærdsterapi med børn, unge og familier" udgivet af Gyldendal - "Klinisk sundhedspsykologi" udgivet af Munksgaard - "Børn og angst" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Klinisk sundhedspsykologi" udgivet af Gyldendal - "Angst hos børn" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag

Bøger af Mikael Thastum

Der er syv tilgængelige udgivelser af Mikael Thastum hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Du kan bestille Mikael Thastum bøger i forskellige formater. Bøgerne af Thastum er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Mikael Thastums "Skolens fraværende børn"

Hos Bog & idé er "Skolens fraværende børn" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Bogen er med i serien "Undervisning og læring". Det er Dafolo Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Mikael Thastum "Klinisk sundhedspsykologi"

Det er muligt at købe Mikael Thastums "Klinisk sundhedspsykologi" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er HansReitzels, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mikael Thastum