Bog & idéMike Keating

Bøger skrevet af Mike Keating

Læs mere om Mike Keating
2 produkter
2 produkter
Secret Liverpool: An unusual guide
Secret Liverpool: An unusual guideMike Keating
189,95 DKK
Hæftet
(0)
Secret Liverpool: An unusual guide
Secret Liverpool
Secret LiverpoolMike Keating
209,95 DKK
Hæftet
(0)
Secret Liverpool

Mere om Mike Keating

Hos Bog & idé kan du blot finde en enkelt bog af Mike Keating. Det er "Secret Liverpool: An unusual guide". Det er Éditions Jonglez, der har publiceret den på engelsk.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Mike Keatings "Secret Liverpool: An unusual guide"

Det er muligt at købe Mike Keatings "Secret Liverpool: An unusual guide" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Éditions Jonglez, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk.

Endnu en af Mike Keating skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Mike Keating