Bog & idéMike Lockwood

Bøger skrevet af Mike Lockwood

Læs mere om Mike Lockwood
1 produkter
1 produkter
Costa Brava and Barcelona
Costa Brava and BarcelonaMike Lockwood
199,95 DKK
HÆFTET
(0)
Costa Brava and Barcelona

Mere om Mike Lockwood

Hos Bog & idé kan du kun købe en enkelt bog af Mike Lockwood. Bogen hedder "Costa Brava and Barcelona". Det er Sunflower Books, der har publiceret den på engelsk. "Costa Brava and Barcelona" er desuden en del af serien "Sunflower Landscapes".

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Mike Lockwoods "Costa Brava and Barcelona"

Hos Bog & idé er "Costa Brava and Barcelona" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af Lockwoods serie "Sunflower Landscapes". Bogen er til salg hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Sunflower Books.

Endnu en af Mike Lockwood fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Mike Lockwood