Bog & idéMikey Spillane

Bøger skrevet af Mikey Spillane

Læs mere om Mikey Spillane
1 produkter
1 produkter
Den lovløse by
Den lovløse byMickey Spillane
79,95 DKK
EBOG
(0)
Den lovløse by

Mere om Mikey Spillane

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger af Mikey Spillane. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Spillane.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mike Hammer slår til" i serien "Mike Hammer" udgivet af Rosenkilde & Bahnhof - "Jaget kvinde" udgivet af Rosenkilde & Bahnhof - "Mike Hammer slår til " i serien "Mike Hammer" udgivet af Rosenkilde & Bahnhof - "Den lovløse by" udgivet af Rosenkilde & Bahnhof - "Død over morderen" udgivet af Rosenkilde & Bahnhof - "Mike Hammer slår til Pigen fra Texas" udgivet af Rosenkilde & Bahnhof - "Den lovløse by" udgivet af Rosenkilde & Bahnhof

Bøger skrevet af Mikey Spillane

Der er syv tilgængelige udgivelser af Mikey Spillane hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan købe Mikey Spillane bøger i samtlige formater. Spillanes bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af Rosenkilde & Bahnhof.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Mike Hammer slår til" af Mikey Spillane

Hos Bog & idé er "Mike Hammer slår til" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i Spillanes serie "Mike Hammer". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Rosenkilde & Bahnhof.

Mikey Spillane "Jaget kvinde"

Hos Bog & idé er "Jaget kvinde" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Rosenkilde & Bahnhof, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mikey Spillane