Bog & idéMikhail J. Lermontov og Alexander Pusjkin

Bøger skrevet af Mikhail J. Lermontov og Alexander Pusjkin

Læs mere om Mikhail J. Lermontov og Alexander Pusjkin
1 produkter
1 produkter
Russisk romantik
BOEGERTILSTAERKPRIS
Russisk romantikAleksandr Pusjkin
124,46 DKK
Indbundet
(0)
Russisk romantik

Mere om Mikhail J. Lermontov og Alexander Pusjkin

Du kan kun finde en enkelt bog af Mikhail J. Lermontov og Alexander Pusjkin her hos Bog & idé. Bogen hedder "Fontænen i Bakhtjisaraj". Det er Hovedland, der har publiceret den på dansk. "Fontænen i Bakhtjisaraj" er desuden en del af serien "Russisk romantik".

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Fontænen i Bakhtjisaraj" af Mikhail J. Lermontov og Alexander Pusjkin

"Fontænen i Bakhtjisaraj" er tilgængelig online som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er en del af Pusjkins serie "Russisk romantik". Det er Hovedland, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Pusjkin, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Mikhail J. Lermontov og Alexander Pusjkin