Bog & idéMikkel Bille og Tim Flohr Sørensen

Bøger skrevet af Mikkel Bille og Tim Flohr Sørensen

Læs mere om Mikkel Bille og Tim Flohr Sørensen
3 produkter
3 produkter
Materialitet
BOEGERTILSTAERKPRIS
MaterialitetMikkel Bille og Tim Flohr Sørensen
359,96 DKK
Paperback
(0)
Materialitet
ANISH KAPOOR – Unseen (UK)
ANISH KAPOOR – Unseen (UK)Sarah Fredholm
249,95 DKK
Indbundet
(0)
ANISH KAPOOR – Unseen (UK)
ANISH KAPOOR – Unseen (DK)
ANISH KAPOOR – Unseen (DK)Sarah Fredholm
249,95 DKK
Indbundet
(0)
ANISH KAPOOR – Unseen (DK)

Mere om Mikkel Bille og Tim Flohr Sørensen

Mikkel Bille og Tim Flohr Sørensen har mange bøger, der kan købes hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bøger fra Sørensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Materialitet" udgivet af Samfundslitteratur - "Materialitet" udgivet af Samfundslitteratur

Mikkel Bille og Tim Flohr Sørensens bøger

Du kan bestille to bøger af Mikkel Bille og Tim Flohr Sørensen her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Mikkel Bille og Tim Flohr Sørensen fås i flere forskellige formater. Sørensens bøger er desuden skrevet i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Samfundslitteratur.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Mikkel Bille og Tim Flohr Sørensens "Materialitet"

Hos Bog & idé er "Materialitet" tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er Samfundslitteratur, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Mikkel Bille og Tim Flohr Sørensen "Materialitet"

Hos Bog & idé er "Materialitet" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Samfundslitteratur, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mikkel Bille og Tim Flohr Sørensen