Bog & idéMikkel Bolt Rasmussen

Bøger skrevet af Mikkel Bolt Rasmussen

Læs mere om Mikkel Bolt Rasmussen
2 produkter
2 produkter
Ny kulturteori
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ny kulturteoriLotte Philipsen
404,96 DKK
Indbundet
(1)
Ny kulturteori
Kulturteori og kultursociologi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kulturteori og kultursociologiMartin Zerlang
485,96 DKK
Hæftet
(1)
Kulturteori og kultursociologi

Mere om Mikkel Bolt Rasmussen

Der findes mange bøger fra Mikkel Bolt Rasmussen tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Rasmussen.
Bøgerne fra Mikkel Bolt Rasmussen kan købes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Unexpected Encounters – Possible Futures" udgivet af Antipyrine - "Ny kulturteori" i serien "Sociologi" udgivet af Gyldendal - "Kulturteori og kultursociologi " i serien "Sociologi" udgivet af Gyldendal - "I sammenbruddets tjeneste" udgivet af Gyldendal - "Expect Anything Fear Nothing" udgivet af Nebula / Antipyrine Distribution

Mere om Mikkel Bolt Rasmussens bøger

Du kan bestille fem bøger af Mikkel Bolt Rasmussen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Rasmussens bøger fås i forskellige formater. Mikkel Bolt Rasmussen bøger er desuden udgivet i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Unexpected Encounters – Possible Futures" af Mikkel Bolt Rasmussen

Hos Bog & idé er "Unexpected Encounters – Possible Futures" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Antipyrine.

Mikkel Bolt Rasmussen "Ny kulturteori"

Det er muligt at købe Mikkel Bolt Rasmussens "Ny kulturteori" som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover tit have smudsomslag. Bogen er med i Rasmussens serie "Sociologi". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mikkel Bolt Rasmussen