Bog & idéMikkel Danielsen

Bøger skrevet af Mikkel Danielsen

Læs mere om Mikkel Danielsen
1 produkter
1 produkter
Kina og verden
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kina og verdenClement Kjersgaard (red.)
66,36 DKK
Hæftet
(0)
Kina og verden

Mere om Mikkel Danielsen

Du kan kun finde en enkelt bog af Mikkel Danielsen her hos Bog & idé. Det er "Kina og verden". Den er udgivet af Ræson Medier på dansk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Kina og verden" af Mikkel Danielsen

Hos Bog & idé er "Kina og verden" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Ræson Medier, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Danielsen, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Mikkel Danielsen