Bog & idéMikkel Fugl Eskjær

Bøger skrevet af Mikkel Fugl Eskjær

Læs mere om Mikkel Fugl Eskjær
4 produkter
4 produkter
Klassisk og moderne medieteori
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klassisk og moderne medieteoriMikkel Flyverbom
584,96 DKK
Hæftet
(0)
Klassisk og moderne medieteori
Bangladesh
BOEGERTILSTAERKPRIS
BangladeshMikkel Eskjær og Sille Stidsen
62,96 DKK
Paperback
(1)
Bangladesh
Klima og mennesker
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klima og menneskerMikkel Fugl Eskjær
179,96 DKK
Hæftet
(0)
Klima og mennesker
Medialisering
BOEGERTILSTAERKPRIS
MedialiseringStig Hjarvard
278,96 DKK
Hæftet
(0)
Medialisering

Mere om Mikkel Fugl Eskjær

Der findes flere forskellige bøger af Mikkel Fugl Eskjær til salg hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Eskjærs nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Klassisk og moderne medieteori" udgivet af Gyldendal - "Medialisering" udgivet af Gyldendal - "Kvantitativ indholdsanalyse" udgivet af Samfundslitteratur - "Klima og mennesker" udgivet af Museum Tusculanum

Bøger af Mikkel Fugl Eskjær

Mikkel Fugl Eskjær har fire bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan bestille Mikkel Fugl Eskjær bøger i flere formater. Bøgerne af Eskjær er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Mikkel Fugl Eskjærs "Klassisk og moderne medieteori"

"Klassisk og moderne medieteori" er til salg som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Mikkel Fugl Eskjær "Medialisering"

Det er muligt at købe Mikkel Fugl Eskjærs "Medialisering" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mikkel Fugl Eskjær