Bog & idéMikkel Guldhammer Sparsø

Bøger skrevet af Mikkel Guldhammer Sparsø

Læs mere om Mikkel Guldhammer Sparsø
3 produkter
3 produkter
Teknologi og filosofi 1
BOEGERTILSTAERKPRIS
Teknologi og filosofi 1Mikkel Guldhammer Sparsø
206,96 DKK
Hæftet
(0)
Teknologi og filosofi 1
Teknologi og filosofi 3
Teknologi og filosofi 3Mikkel Guldhammer Sparsø
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Teknologi og filosofi 3
Teknologi og filosofi 2
BOEGERTILSTAERKPRIS
Teknologi og filosofi 2Mikkel Guldhammer Sparsø
332,96 DKK
Hæftet
(0)
Teknologi og filosofi 2

Mere om Mikkel Guldhammer Sparsø

Der er forskellige bøger fra Mikkel Guldhammer Sparsø på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Sparsø.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Takter til tiden" udgivet af Dansklærerforeningen - "Teknologi og filosofi 2" udgivet af Systime - "Teknologi og filosofi 1" udgivet af Systime

Bøger af Mikkel Guldhammer Sparsø

Du kan finde tre bøger af Mikkel Guldhammer Sparsø her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan købe Mikkel Guldhammer Sparsø bøger i forskellige formater. Bøgerne af Sparsø er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Takter til tiden" af Mikkel Guldhammer Sparsø

"Takter til tiden" er tilgængelig som limryg. Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Sparsø, kan du godt glæde dig. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dansklærerforeningen.

Mikkel Guldhammer Sparsø "Teknologi og filosofi 2"

"Teknologi og filosofi 2" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Systime.
Detaljer
Fulde navn:
Mikkel Guldhammer Sparsø