Bog & idéMikkel Harris Carlsen

Bøger skrevet af Mikkel Harris Carlsen

Læs mere om Mikkel Harris Carlsen
6 produkter
6 produkter
Døde Bøger
BOEGERTILSTAERKPRIS
Døde BøgerMikkel Harris Carlsen
107,86 DKK
Paperback
(1)
Døde Bøger
Kakerlakmennesket
KakerlakmennesketMikkel Harris Carlsen
89,95 DKK
EBOG
(0)
Kakerlakmennesket
M
MMikkel Harris Carlsen
149,95 DKK
EBOG
(2)
M
Skyggespejlet. Fortællinger fra Mørket 3
Skyggespejlet. Fortællinger fra Mørket 3Laura Helena Pimentel da Silva
199,95 DKK
Paperback
(2)
Skyggespejlet. Fortællinger fra Mørket 3
Midnatsmuse
MidnatsmuseMikkel Harris Carlsen
149,95 DKK
EBOG
(2)
Midnatsmuse
M
MMikkel Harris Carlsen
199,95 DKK
Paperback
(2)
M

Mere om Mikkel Harris Carlsen

Der findes flere bøger fra Mikkel Harris Carlsen tilgængelig online her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Carlsens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Skyggespejlet. Fortællinger fra Mørket 3" udgivet af Enter Darkness - "Hr. Kukula" udgivet af Æther - "Kakerlakmennesket" udgivet af eBooks2go - "Kakerlakmennesket" udgivet af Kandor - "M" udgivet af Kandor - "Fuglene" udgivet af Æther - "M" udgivet af Kandor - "Midnatsmuse" udgivet af Kandor - "Monster" udgivet af Kandor - "Midnatsmuse" udgivet af Kandor - "Undergang" udgivet af Valeta - "Varulv" udgivet af Kandor - "De andres blod" udgivet af Valeta

Mere om Mikkel Harris Carlsens bøger

Du kan købe 13 bøger af Mikkel Harris Carlsen her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Mikkel Harris Carlsen fås i et udvalg af formater. Bøgerne af Carlsen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Skyggespejlet. Fortællinger fra Mørket 3" af Mikkel Harris Carlsen

Det er muligt at købe Mikkel Harris Carlsens "Skyggespejlet. Fortællinger fra Mørket 3" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Enter Darkness.

Mikkel Harris Carlsen "Hr. Kukula"

Hos Bog & idé er "Hr. Kukula" tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er Æther, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mikkel Harris Carlsen