Bog & idéMikkel Hvid

Bøger skrevet af Mikkel Hvid

Læs mere om Mikkel Hvid
4 produkter
4 produkter
Fra tanke til tekst
BOEGERTILSTAERKPRIS
Fra tanke til tekstMikkel Hvid
107,96 DKK
Hæftet
(0)
Fra tanke til tekst
Skriv!
Skriv!Mikkel Hvid
248,00 DKK
PDF
(0)
Skriv!
Fascinerende fortælling
Fascinerende fortællingMikkel Hvid
188,00 DKK
PDF
(0)
Fascinerende fortælling
Forelsket i vinklen
Forelsket i vinklenMalene Bjerre
150,40 DKK
e-bog
(2)
Forelsket i vinklen

Mere om Mikkel Hvid

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger skrevet af Mikkel Hvid. På listen nedenfor har du Hvids nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fascinerende fortælling" udgivet af Forlaget Ajour - "Forelsket i vinklen" udgivet af Ajour - "Fascinerende fortælling" udgivet af Ajour - "Fascinerende fortælling " udgivet af Center for Journalistik og Efteruddannelse på Ajour - "Skriv!" i serien "En Update-bog" udgivet af Ajour - "Skriv!" i serien "En Update-bog" udgivet af Update¤Ajour - "Fascinerende fortælling" udgivet af CFJE¤Ajour

Bøger af Mikkel Hvid

Du kan bestille syv bøger af Mikkel Hvid her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Du kan købe Mikkel Hvid bøger i forskellige formater. Hvid har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Fascinerende fortælling" af Mikkel Hvid

"Fascinerende fortælling" er tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Forlaget Ajour, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Mikkel Hvid "Forelsket i vinklen"

"Forelsket i vinklen" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Ajour.
Detaljer
Fulde navn:
Mikkel Hvid