Bog & idéMikkel Karstad

Bøger skrevet af Mikkel Karstad

Læs mere om Mikkel Karstad
3 produkter
3 produkter
Gone fishing
Gone fishingMikkel Karstad
189,95 DKK
e-bog
(3)
Gone fishing
Gone Fishing: Fish Recipes from a Nordic Kitchen
Gone Fishing: Fish Recipes from a Nordic KitchenMikkel Karstad
339,95 DKK
Hardback
(0)
Gone Fishing: Fish Recipes from a Nordic Kitchen
SPIS
SpisMikkel Karstad
99,95 DKK
e-bog
(1)
Spis

Mere om Mikkel Karstad

Hvis du mangler en bog skrevet af Mikkel Karstad, kan du vælge i mellem et stort sortiment til salg online hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Karstads nyeste bøger.
Bøgerne fra Mikkel Karstad udbydes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Evergreen: Vegetarian Recipes from a Nordic Kitchen" udgivet af Clearview - "Evergreen" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Gone Fishing: Fish Recipes from a Nordic Kitchen" udgivet af Clearview - "SPIS" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Gone fishing" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Spis" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Gone fishing" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "SPIS" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Mikkel Karstads bøger

Du kan finde otte bøger af Mikkel Karstad her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Karstads bøger fås i udvalgte formater. Karstads bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Evergreen: Vegetarian Recipes from a Nordic Kitchen" af Mikkel Karstad

"Evergreen: Vegetarian Recipes from a Nordic Kitchen" kan købes online som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen er til salg hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Clearview.

Mikkel Karstad "Evergreen"

Hos Bog & idé er "Evergreen" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mikkel Karstad