Bog & idéMikkel Thorup m.fl.

Bøger skrevet af Mikkel Thorup m.fl.

Læs mere om Mikkel Thorup m.fl.
2 produkter
2 produkter
Kønnets idéhistorie
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kønnets idéhistorieMikkel Thorup m.fl.
179,96 DKK
Paperback
(1)
Kønnets idéhistorie
Uhørt!
BOEGERTILSTAERKPRIS
Uhørt!Mikkel Thorup m.fl.
165,96 DKK
Hæftet
(1)
Uhørt!

Mere om Mikkel Thorup m.fl.

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger skrevet af Mikkel Thorup m.fl.. På listen nedenfor finder du de seneste af m.fl.s bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kønnets idéhistorie" udgivet af Baggrund - "Uhørt! Idéhistorien læser Trump, 2. udgave" udgivet af Baggrund

Mikkel Thorup m.fl.s bøger

Mikkel Thorup m.fl. har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Bøgerne fra Mikkel Thorup m.fl. kan købes i forskellige formater. Bøgerne af m.fl. er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: Baggrund.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Kønnets idéhistorie" af Mikkel Thorup m.fl.

"Kønnets idéhistorie" er tilgængelig online som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Baggrund.

Mikkel Thorup m.fl. "Uhørt! Idéhistorien læser Trump, 2. udgave"

Hos Bog & idé er "Uhørt! Idéhistorien læser Trump, 2. udgave" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Baggrund.
Detaljer
Fulde navn:
Mikkel Thorup m.fl.