Bog & idéMikkel Venborg Pedersen

Bøger skrevet af Mikkel Venborg Pedersen

Læs mere om Mikkel Venborg Pedersen
5 produkter
5 produkter
I søvnens favn
BOEGERTILSTAERKPRIS
I søvnens favnMikkel Venborg Pedersen
207,46 DKK
Ingen
(0)
I søvnens favn
Moden i Danmark gennem 400 år
BOEGERTILSTAERKPRIS
Moden i Danmark gennem 400 årMikkel Venborg Pedersen og Marie Riegels Melchior
331,96 DKK
Indbundet
(4)
Moden i Danmark gennem 400 år
Den perfekte gentleman
Den perfekte gentlemanMikkel Venborg Pedersen
349,95 DKK
Hardback
(6)
Den perfekte gentleman
Luksus
BOEGERTILSTAERKPRIS
LuksusMikkel Venborg Pedersen
331,96 DKK
Hæftet
(0)
Luksus
Hertuger
BOEGERTILSTAERKPRIS
HertugerMikkel Venborg Pedersen
248,96 DKK
IKKEOPLYST
(0)
Hertuger

Mere om Mikkel Venborg Pedersen

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Mikkel Venborg Pedersen. På listen nedenfor ser du Pedersens nyeste bøger.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Mikkel Venborg Pedersens bøger udbydes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Moden i Danmark gennem 400 år" udgivet af Gads Forlag - "Danmark" i serien "Danmark og kolonierne" udgivet af Gyldendal - "Den perfekte gentleman" udgivet af Gad - "The Danish country house" udgivet af Historismus - "Luksus" udgivet af Museum Tusculanum - "I søvnens favn" udgivet af Museum Tusculanum - "Hertuger" i serien "Etnologiske studier" udgivet af Museum Tusculanum

Mere om Mikkel Venborg Pedersens bøger

Mikkel Venborg Pedersen har syv bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Du kan finde Mikkel Venborg Pedersen bøger i samtlige formater. Pedersen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Moden i Danmark gennem 400 år" af Mikkel Venborg Pedersen

Hos Bog & idé er "Moden i Danmark gennem 400 år" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gads Forlag.

"Danmark" af Mikkel Venborg Pedersen

Det er muligt at købe Mikkel Venborg Pedersens "Danmark" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er med i serien "Danmark og kolonierne". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mikkel Venborg Pedersen