Bog & idéMikkel Vittrup

Bøger skrevet af Mikkel Vittrup

Læs mere om Mikkel Vittrup
1 produkter
1 produkter
Den europæiske patentdomstol
Den europæiske patentdomstolSture Rygaard
1499,95 DKK
Hardback
(0)
Den europæiske patentdomstol

Mere om Mikkel Vittrup

Her hos Bog & idé kan du købe et bredt udvalg af bøger skrevet af Mikkel Vittrup. På listen nedenfor ser du de seneste af Vittrups bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Life science jura" udgivet af Djøf Forlag - "Den europæiske patentdomstol" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Life Science Jura" udgivet af Djøf Forlag

Bøger af Mikkel Vittrup

Der er tre tilgængelige bøger af Mikkel Vittrup hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan købe Mikkel Vittrup bøger i forskellige formater. Bøgerne af Vittrup er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Mikkel Vittrups "Life science jura"

"Life science jura" er tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Djøf Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Mikkel Vittrup "Den europæiske patentdomstol"

Det er muligt at købe Mikkel Vittrups "Den europæiske patentdomstol" som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Jurist- og Økonomforbundet.
Detaljer
Fulde navn:
Mikkel Vittrup