Bog & idéMikkel Wallentin

Bøger skrevet af Mikkel Wallentin

Læs mere om Mikkel Wallentin
6 produkter
6 produkter
Sprog
TAENKEPAUSER
SprogMikkel Wallentin
59,95 DKK
Hæftet
(2)
Sprog
En ræv af guds nåde
BOEGERTILSTAERKPRIS
En ræv af guds nådeMikkel Wallentin
165,96 DKK
Hæftet
(0)
En ræv af guds nåde
Sprog
SprogMikkel Wallentin
49,95 DKK
EBOG
(2)
Sprog
Kampen om disciplinerne
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kampen om disciplinerneSvend Østergaard
381,76 DKK
Hæftet
(4)
Kampen om disciplinerne
Sprog
SprogMikkel Wallentin
49,95 DKK
EBOG
(2)
Sprog
Sprog
SprogMikkel Wallentin
49,95 DKK
Lydbog
(2)
Sprog

Mere om Mikkel Wallentin

Mikkel Wallentin har flere bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Wallentin.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sprog" i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Sprog" i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Sprog " i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Kampen om disciplinerne" udgivet af Gyldendal - "En ræv af guds nåde" udgivet af Bindslev - "Sprog" i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag

Mere om Mikkel Wallentins bøger

Mikkel Wallentin har seks bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Du kan finde Mikkel Wallentin bøger i flere formater. Bøgerne af Wallentin er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Mikkel Wallentins "Sprog"

"Sprog" kan købes online som ebog. "Sprog" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er en del af Wallentins serie "Tænkepauser". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Aarhus Universitetsforlag.

Mikkel Wallentin "Sprog"

"Sprog" kan købes som lydbog. Fordelen ved at have Mikkel Wallentins "Sprog" som lydbog er, at du kan lytte til den, uanset om du er derhjemme eller ude af huset. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har afsluttet dit køb. Bogen er en del af Wallentins serie "Tænkepauser". Det er Aarhus Universitetsforlag, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mikkel Wallentin